UniQ NordicGolds Sif 10 kg

DKK 499,00

UniQ NordicGolds Sif kan også brugs til hunde med sensitiv mave og pelsproblemer indeholder kun rene og naturlige ingredienser.

På lager

Varenummer (SKU): DOF-02-Un228-1 Kategori:

Beskrivelse

UniQ NordicGolds Sif kan også brugs til hunde med sensitiv mave og pelsproblemer indeholder kun rene og naturlige ingredienser og ingen korn eller gluten. I hundemad er korn ofte et fyldstof, der sænker prisen og fylder i maven, mens den ernæringsmæssige værdi kan være stærkt begrænset. I stedet er Sif fyldt med vitaminrige kartofler, ærter og gulerødder. Foderets særlige blanding af omega-3 fedtsyrer fra krill, glucosamin fra skaldyr fanget ved skandinaviske kyster og virksomme stoffer fra de økologiske urter, gør Sif til det helt rette valg, når du bevidst vil tage stilling til din hunds tendens til allergi og følsom mave og give den trivsel og velvære.

Vi har kælet for enhver detalje, for med den rette kost oplever mange hunde at blive helt symptomfrie fra både pelsproblemer. Sifs unikke kombination af sunde og naturlige råvarer hjælper dig med at passe godt på din hund.

Yderligere information

Størrelse

Du kunne også være interesseret i...