Vælg en side

Quality, Expertise and Flaire….

Vores Vision

Vores vision er at sælge kvalitets produkter til både hund og føre med mulighed for at tilpasse det til ens unikke ønsker og stil, kort sagt alt du skal bruge til at forkæle din bedste ven og dig selv.
Her er plads til alle, brugshunde, udstillingshunde, familiehunde, hundeejere/føre og figuranter, alle er vedkommende og vi garantere at vi har noget der passer alle!
Hos os finder du et bredt udvalg af spændene, sjove og unikke kvalitetsprodukter inden for mange kategorier.

Vores Mission

Vores kernekompetence er at skræddersy individuelle løsninger til vores kunder. Dette gøre vi ved at analysere jeres behov ud fra jeres ønsker og derefter  omdanne den til en brugbar ide. Når ideen er nedfældet vender vi den igen sammen for at få alle aspekter og mulighedere for at finde lige netop frem til jeres det specifikke behov. Vi har igennem en del år oparbejdede en god leverandørpulje med høj kvalitet i både europa og mellemøsten.  Alle er nøje udvalgt så vi kan vælge den korrekte til lige netop den stillede opgaver.

Vores Værdier

Vi er et ungt par som begge forelskede os i dobermann’s da vi var børn og denne forelskelse udviklede sig langsom til en passion som nu har drevet os til at starte dette brand som en hyldest til denne fantastiske race. Hos os arbejder vi efter et helhedskoncept, hvor vi hjælper dig med alt lige fra idéfase, første skitse og hele vejen til levering. Vi ønsker et uformelt forhold til vores kunder, og lægger stor vægt på loyalitet og tryghed.

Vores proces.

  1. Analyse Vi afstemmer forventninger og får alle relevante oplysninger på bordet. Det er udgangspunktet for at kunne opfylde præcis dine ønsker og behov.
  2. Idé Vi præsenterer en række produkt-forslag. Herefter afstemmer vi atter forventninger inden du tager den endelige beslutning.
  3. Produktion Vi levere en fysisk demo til endelig godkendelse inden produktionen påbegyndes. Og når produktionen sættes i gang foretager vi selvfølgelig kvalitetskontrol.
  4. Levering Vi leverer de færdige produkter på den aftalte adresse til den aftalte tid. Vort mål er, at det skal være så nemt og smidigt som muligt for dig at bestille produkter hos os.

Supply Chain Management

sammen er vi stærke”

Special  produktion

I Østen har vi gennem flere år udbygget og forbedret et solidt netværk af leverandører, som vi er stolte af at arbejde sammen med. Alligevel bliver vi stadig overvældede af den høje kvalitet og idérigdom. Det er altså ingen tilfældighed, at så mange af de produkter, vi til dagligt bruger og stoler på i Danmark, er ”Made in China”.

Kontakt os...

Get IN touch

info@dobermannforever.com

(45) 28599657

4600 Køge